Képfényező blog » Blog Archive » Sára & Gergő

Képfényező blog | fotók, gondolatok…

Flower

Sára & Gergő

Az idei nyár vége az ismerősöké és barátoké volt: egy hét különbséggel Balu és Anna, majd Gergő és Sára esküvője. Már-már “házimunkának” is nevezhetnénk: otthon voltunk, és dolgoztunk. Utóbb jöttünk rá, hogy ennek volt egy érdekes mellékhatása. :)

Sok apróság maradt meg az emlékeinkben, de valahogy ez egy olyan nap volt, hogy főleg arcokat, portrékat fotóztunk: gyerekektől idősekig mindenkit. Nem tudom, hogy történt, de amikor hazaértünk, és vetettünk egy pillantást egymás képeire is Eszterrel, akkor jöttünk rá, hogy ez a nap mindkettőnkből ezt  hozta ki. A diavetítést persze nem tömtük tele a barátok, rokonok, gyerekek és szülők képeivel, de rövidesen Sáráék kezébe kerül minden – a következő hetekben jó esetben néhányan találkoznak még a saját képmásukkal… :)

Addig viszont próbáljuk a figyelmünket első sorban Sárára és Gergőre irányítani, a diavetítés első sorban rájuk, és még inkább a mindannyiunk szeme láttára indult házasságra fókuszál – és persze a tortát sem felejtettük el! :)) Fogadjátok szeretettel, és emlékezettek rá jó szívvel sokáig. :)

A szélesvásznú változatért pedig kattintsatok ide!

sara-gergo-01 sara-gergo-02 sara-gergo-03 sara-gergo-04 sara-gergo-05 sara-gergo-06 sara-gergo-07 sara-gergo-08 sara-gergo-09 sara-gergo-10 sara-gergo-11 sara-gergo-12 sara-gergo-13 sara-gergo-14 sara-gergo-15 sara-gergo-16 sara-gergo-17 sara-gergo-18 sara-gergo-19 sara-gergo-20 sara-gergo-21 sara-gergo-22 sara-gergo-23 sara-gergo-24 sara-gergo-25 sara-gergo-26 sara-gergo-27 sara-gergo-28 sara-gergo-29 sara-gergo-30 sara-gergo-31 sara-gergo-32

Tags: , ,



Comments are closed.