Képfényező blog » Blog Archive » Zsuzsi & Nico

Képfényező blog | fotók, gondolatok…

Flower

Zsuzsi & Nico

Click here for English version!

Bár sokszor megkérdezik, nem unjuk-e, még mindig szeretünk esküvőket fényképezni. Minden pár, minden ember más, és egy-két találkozó, beszélgetés vagy akár fotózás után mindig kiderül valami, ami különlegessé teszi a számunkra (is). Zsuzsi és Nico esetében az első ilyen pont akkor érkezett el, amikor megkérdeztük, hol találkoztak. A “Transzszibériai Expressz” nem tartozik a szokványos válaszok közé… :)

Ehhez pedig, akárhogy is nézzük, kell annyi vagányság, mint a szúnyogoktól hemzsegő ártéri erdőbe történő kimerészkedéshez, különösen alkonyatkor – ha valaki esetleg nem emlékezne, a jegyesfotózásra gondolunk… Persze vagánynak lenni érdemes: mindkét esetben kaptak valamit az élettől: Szibériában társat, legutóbb a szúnyogok között csupán néhány közös fényképet, de reméljük, ez is örömet szerez. Ezek után már nem is olyan meglepő, hogy nekik jutott, amire éve óta várunk: egy fotózást, ahol egyszerre kapunk napsütést és fekete felhőket. Zsuzsi és Nico esküvőjén végre elérkezett az alkalom erre is… :)

Történt persze aznap sok más is, és mi mindenhol ott voltunk… úgyhogy dőljetek hátra, tekerjétek fel a zenét, és élvezzétek a vetítést:

-> A szélesvásznú változatért pedig kattintsatok ide!

zsuzsi-nico-01 zsuzsi-nico-02 zsuzsi-nico-03 zsuzsi-nico-04 zsuzsi-nico-05 zsuzsi-nico-06

“Moscht eleeg idegesch valyok…” :)zsuzsi-nico-07 zsuzsi-nico-08 zsuzsi-nico-09 zsuzsi-nico-10 zsuzsi-nico-11 zsuzsi-nico-12 zsuzsi-nico-13 zsuzsi-nico-14 zsuzsi-nico-15 zsuzsi-nico-16 zsuzsi-nico-17 zsuzsi-nico-18 zsuzsi-nico-19 zsuzsi-nico-20 zsuzsi-nico-21 zsuzsi-nico-22 zsuzsi-nico-23

 

Tags: , , , , , , ,



One Response to “Zsuzsi & Nico”

  1. November 5th, 2014 at 10:52 pm

    Képfényező blog » Blog Archive » Pillana(r)t says:

    […] Az ő teljes esküvői sorozatuk itt látható a blogon: Zsuzsi & Nico esküvő […]